sunnuntai 21. syyskuuta 2008

sunnuntai

viikonloppu vilahti ohi taas niin nopeasti. Nykyään se ei tosin edes haittaa, koska pidän työstäni niin että melkein tekee pahaa perjantaisin lähteä kotiin kun pitää kaks päivää sitten täällä muhia.

Kuninkaan paluu ja siis koko trilogia katsottu nyt loppuun, meikäläinen tietty itki kuin vesiputous siinä viimesen puolituntisen aikana. Uhuuu... On se vaan niin loistava laitos tuo koko juttu.

Oon viime aikoina katsellut niin paljon elokuvia että on lukeminen unohtunut kokonaan. Tekisi melkein mennä lainaamaan kirjastosta Sieppari ruispellossa (possibly se vanhempi suomennos, kun sitä en oo selannu vielä), tai ostaa jotain ihan kokonaan uutta. ..niin millä rahalla? Niin, ei millään. Siis kokka kohti kirjastoa. Tuli muuten sähköpostiin muistutus että vanhatkin pitäis palauttaa.

Mietin kuumeisesti että jos silloin joululomalla lähden reissuun niin mitä otan matkalukemiseksi? Maameren tarinat houkuttaisi hirveästi kun en ole pitkään aikaan lukenut niitä, mutta nyt tekisi mieli myös lukea TSH tai vaiks Hobitti.

Ps. Jos jollekin on jäänyt epäselväksi, loistavat kirjat ja elämää suuremmat elokuvat ovat intohimoni.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ainiin, linkitin tän blogin, on hieno! ^,^

kumisaapas kirjoitti...

Kiitos! :)