sunnuntai 28. syyskuuta 2008

kaikkea jännää!

Viikossa on ehtinyt tapahtua paljon. Se lapsuuteni ensimmäinen nukke samoin kuin se vaatesetti saapuivat (melko nopeasti etten sanoisi), kiitos noista kuuluu eräälle ihanalle ihmiselle theBdoll-foorumilta, joka diilasi ne mulle eBaysta (en itse uskalla tehdä tunnuksia sinne :D)

Jo viime viikon puolella (en muista kirjoitinko tästä jo, en jaksa tarkistaa, laiska ja väsyttää) tuli se Chelsea huutiksesta. Sillä on ihanat vaatteet ja kengät ja mikä tärkeintä, parempi hiuslaatu kuin tuolla Tropical bling Chelsealla (ja hillitymmät meikit!)
Chelsea istuu hyllyssä tällä hetkellä melko alastomana, sillä se mekko meni Aphralle, sopii vallan mainiosti sille. Chelsea sai nimekseen Giuli (lempinimi Giulianasta, lausutaan siis samoin kuin Julie).

Kuvia tulee jahka kerkeen kuvata.

Tänään käväisin katsastamassa Nausicaa-animeleffan. Se oli "ihan ok" - siis olisin voinut jättää katsomattakin. Heikoin Ghibli-leffa minkä olen nähnyt (voittaa silti Akiran, mikä oli ihan täyttää roskaa, viis siitä legendaarisuudesta :D). Harmittaa vähän että menin katsomaan sen, koska houkutti mennä katsomaan myös leffa nimeltä Kukkoilua joka vaikutti varsin mielenkiintoiselta. Tosin hoo cares, olisin joka tapauksessa varmaan ostanut tuon Nausicaan jos en olisi mennyt kattomaan sitä. Pitää mennä Kukkoilemaan joku toinen kerta jos rahatilanne sallii.

Tiistaina on vissiinkin palkkapäivä niin pääsee maksamaan sen matkan. Ja käväisin muuten ostamassa hiusväriäkin. Päädyin siihen tuttuun ja turvalliseen tummanruskeaan (tai ton sävyn nimi on vissiin "cool brown") vaikka siellä väriä valitessa tuli sellainen go red -mielentila (hetkellisesti) ja pitelin käsissäni kahta paloauton punaista väripakettia. Laskin ne kuitenkin alas, valitsin hillityn ja asiallisen ruskean ja menin maksamaan ennen kuin tulisin taas toisiin aatoksiin.

Palatakseni tuohon leffaan, niin en kyllä ihan tiedä minkä takia menin sen katsomaan. Tykkään animesta kyllä, mutta sen kanssa on sama homma ku muidenkin genrejen kanssa - sille on oma aikansa. Nyt ei ole kuukausiin ollut sellanen anime-olo, joten sen takia en ehkä tykännyt siitä niin paljoa. MUTTA. Miyazakin lefoja katsellessa saan aina vähän inspiraatiota omiin rojekteihini (jotka jäävät useimmiten vain ajatustasolle. mutta ovatpahan ainakin hyvässä tallessa siellä.)

Ei kommentteja: