maanantai 8. syyskuuta 2008

matkakuumetta ilmassa!

Olen pari iltaa selannut matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden sivuja ja etsiskellyt mukavaa matkakohdetta joululomaksi (onneksi meitsillä on yhtä paljon lomia kuin koululaisilla) ja laskeskellut budjettiani.

Haluaisin jonnekin lämpimään paikkaan, kuten Espanjaan tai Afrikkaan (Tansania tai Gambia tai joku vastaava - missä nyt on lentokenttä) mutta noissa molemmissa on pari muttaa: Espanja ei ole kauhean lämmin paikka joulukuussa, ja Afrikkaan pelkät lennotkin on ihan sikahintaisia - ei tällä palkalla.

Yksi mikä houkuttelee ja joka olis kaikin puolin melko mukava paikka käydä, on Egypti.
Irlantikin on sellainen paikka missä haluaisin käydä, mutta taidan säästää sen keväälle. Hiihtolomallakin voisi käydä jossain, riippuu tosin siitä millainen talvi tulee. Jos ei tule hirveitä pakkasia niin voi sitä täälläkin sinnitellä.

Harmittaa vaan niin vietävästi tuo Espanja, olisin halunnut sinne. Tokihan siellä voisi käydä kesälläkin, mutta mitä järkeä on lähteä etelän lämpöön kun silloin Suomessakin on lämmintä? Ja kesään on vielä niin pitkä aika (lähtisin aikaisintaan heinäkuussa, kesäkuussa on aina ohjelmaa). Mut voishan sinnekin lähteä jos on joku lyhyt kevätloma.

On vaan niin kovin malttamaton olo, kun palkkakin tulee vasta loppukuusta. Silloin siis aikaisintaan pääsee mitään päätöksiä tekemään (ja laskupino vaan kasvaa tuolla..!)

Ei kommentteja: