sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

asiaa


Toson nyt alkajaisiksi kuva Korean prinsessasta, kun hiffasin etten ole sitä postannut tänne vielä? Mekko on Lois Lanen. Tuon kampauksen kanssa olen nyt vääntänyt kättä, en tiedä puranko sen vai en. Se on niin pramea, ettei se oikein sovi minkään muun kanssa kuin alkuperäisen puvun kanssa, kun siitä on toi pinkki muovipallurakin tuossa. Tekisi niin mieli purkaa se ja laittaa joku simppelimpi. Mutta antaa nyt olla vähän aikaa, vaihdoin nukelle eilen illalla sen alkuperäisen asun, niin saa nyt sen kanssa olla ainakin...

Myin Chinese new year -nuken eteenpäin. Se ei yhtään istunut tänne joukkoon. En tykännyt sen kasvoista, vaikka se kasvomuotti onkin ihan kiva. Blääh.

Huusin huutiksesta ihan törkeän kalliilla sen Alvin Ailey -tanssijanuken. Olisin saanut sen hieman halvemmalla jos olisin ostanut sen eBaysta, mutta olin niin kärsimätön että annoin mennä (sitä paitsi mun veroprosentti laski tänä vuonna, mulle jää käteen nyt sen verran enemmän että olisin voinut ostaa vaikka kaksi sen hintaista nukkea eikä olisi tuntunut missään :-)

Tuolla on jo nimikin valmiiks mietitty: Deborah Devon, ja se on Caseyn paras kaveri :-) Mietin että josko nämä nuket riittäisivät nyt, mutta saatan hankkia vielä TM Teresan, Caseyn pikkusiskon :-P Siis hankin kyllä sen, vaatteiden takia jos ei muuten, mutta saa nähdä jääkö se nukke sitten tänne. Pitäisi lähteä Toys r us-liikkessä käymään, niin voisi katsella onko siellä muitakin muusia.

Ponilaumaa olen harventanut, laitoin myyntiin kaikki sellaiset ponit, jotka haluan ulos tästä talosta ja suurin osa on mennyt jo. Pitää raivata tilaa hyllyyn, niin saisi nuo loput nätisti esille. Mietin vaan että mistä sitä hyllytilaa saa, kun olen esim. kaikki dvd:t, joita on siis paljon ja jotka olivat ennen tuossa hyllyssä, pakannut laatikoihin ja vapauttanut niin tilaa nukeille ja poneille, niin ei kyllä tunnu yhtään siltä että sitä tilaa olisi yhtään sen enempää kuin ennenkään. Uusi hylly hankintaan? Sellaaset hyllyköt vai mitähän ne on nimeltään, olisi kivat. Tai uusi kämppä, isompi.

Ai niin, sain eilen tädiltäni yhden nuken, joku vähän vanhempi punatukkainen tapaus, joka on vielä tunnistamatta. Ja läjän kenkiä sain :-) Mm. yhdet oliivinvihreät lättäpohjaiset kengät, mitä kaavailin sen omppumekon kaveriksi.

Vaatteita on tullut hankittua, viimeksi ostin sellaisen uuden FF(?)-setin, missä oli hauska kirsikkatoppi ja minihame. Se meni Caseylle, kun noi vaatteet on uudemmalle bb:lle eikä siis noille muille edes mahtuisi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olen jo kommentoinut bdollissa, mutta kommentoinpa tässäkin: Ihana tuo asu! Älä pura :)