lauantai 7. helmikuuta 2009

pitkästä aikaa

uutta tekstiä :-) En ole jaksanut päivitellä, kun ei ole oikein ollut mitään päiviteltävää nukkerintamalla.

Joitain uutukaisia olen saanut, tänään hain postista Top Model Resort Teresan. Siis minä, joka joskus muka päätin etten halua nukkeja joilla on model muse -vartalo...

Teresa sai uudeksi nimekseen Casey. Tässä hän poseeraa hävyttömän lyhyessä mekossa ja koska käytin kuvan otossa salamaa, pikkuhousut paistavat mekon läpi..


Tammikuun puolella kotiutuivat aasialaiset kaunokaiset Chinese New Year sekä DOTW Princess of Japan. Edellinen sai nimekseen Pumpkin, Geishan muistelmien mukaan, jälkimmäinen on hankalampi nimettävä, en ole keksinyt vielä :(

Kuva Pumpkinista:


Prinsessasta en saanut vielä kuvaa, kun kameran patterit menivät loppumaan.

Ponilauman harvennus jatkuu ja nyt entistä rankemmalla kätösellä. Päätin nimittäin painottaa keräilyni nyt nukkepuolelle, joten aion myydä pois melkein koko kokoelman. Jätän vain muutaman ponin, joista en raatsi luopua (Flower Bouquet, joka varmaan sitten haudataankin samassa arkussa mun kanssa; Applejack, Cherris Jubilee ja Bow Tie, eli tokavuoden(ko? en muista) maaponit), ja yritän edelleen epätoivoisesti metsästää baby Cherries Jubileeta... Ainoa "normaali" varsaponi, josta pidän (newbornit on söpömpi, ja voipi olla että jätän Wigglesinkin myymättä ja yritän etsiä sille Squirmyn kaveriksi).

Myös kakkos- ja kolmosgeneraatioista aion jättää jokusen ponin myymättä, ainakin g2 Puff jää meikäläiselle, ja sille joku kaveriksi, geekolmosista Strawberry Surprise, Pretty Pop (ehkä, tai sit ei. Kiwi Tart voisi olla kans kiwa) ja Snowdrop Swirl.

Hoh hoh, haikeaa on, mutta samalla kyllä vähän harmittaa kun on tullut tuhlattua niin aikaa ja rahaa tähän. Blääh.

Ps. Haikailen nuoruuteni perään tavalla jos toisella: tilasin cdonista Stone Temple Pilotsin Shangri-La Dee Dan, jota kuuntelin siinä 14-15-vuotiaana, kunnes menin vaihtamaan sen erääseen lpu-levyyn (kyllä kannatti, ei sillä :-), sekä Linkin Parkin Road to revolutionin, lähinnä siksi että vaikka tykkää lp:n uudemmastakin mazkusta, niin se aikaisempi on lähempänä sydäntä, ja livetaltioinneista voi fiilistellä sitä vanhempaa matskua vähän niin kuin se ois kuitenkin uutta... ymmärrättekö.


Ei kommentteja: