tiistai 16. joulukuuta 2008

kuvia!

Lempilapseni Giuli sai ylleen foorumilta ostamani vihreän omppumekon, nams, sekä hauskat valkoiset korkkarit.
Kotiutunut on myös Sailor Sweetie sarjan Kennedy, joka on vähemmän pornahtava versio Roller Girls- Kennedystä. Mä en sittenkään tykkää tuosta jälkimmäisestä, koska sillä on suu auki.

Kuvia tuosta uudesta blondiinista tulee, kunhan stailaan sen ensin. Ajattelin pukea sen Lois Lanen pukuun, siksi aikaa kunnes saan jonkun aasialaisen nuken vanhemmalla BB-kropalla (olin alunperin ajatellut tuota pukua Japanese-DOTWille, mutta sillä pahuksella on TNT. Mutta onhan tuo sen oma kimono niin namu että saa olla siinä nyt ainakin toistaiseksi. Sama homma muuten tuon vihreän mekon kanssa, se olisi ollut kiva merenneito-Midgellä mutta ei se mahtunut sille... nyyh. Tämä on hirveä dilemma, tekisi mieli vaihtaa niille kropat, mutta Midgelle ei sitten sen alkuperäinen kostyymi menisi enää. Karmeaa tämä Mattelin kroppapolitiikka)

Ja ensimmäinen poni moneen kuukauteen, se italo-Applejack

Postissa odottaa Cherries Jubilee, huomenna pääsen siis hakemaan, ja saa nähdä onko se mieleinen. Niitä(kin) kun on noin tziljoona eri versiota ja varianttia, niin ei niistä einarikaan ota selvää. Mulla on tarkka visio siitä minkä väriset sen symbolien kirsikat saa olla :-)

Ja hei, viikon kuluttua mä oon Madridissa!

Ei kommentteja: