perjantai 17. lokakuuta 2008

kuvia pitkästä aikaa

Muistin tässä "päivitystauolla" miksen halua pitää tavallista blogia (siis sellaista joka liittyy kaikkeen ja ei mihinkään) - en jaksa päivittää sitä usein, vaikka tuntuu että pitäisi ja se ahdistaa.

Hyvä kun tähän blogiin voi postata vain silloin kun on oikeasti jotain asiaa, eikä tarvi saada hirveitä omantunnontuskia pitkästä välistä.

No niin, sitten asiaan. En ole laittanut kuvaa siitä Chelseasta joka tuli joskus sata vuotta sitten, kun en ole viitsinyt kuvata sitä nakuna eikä naamakuvat nyt just inspaa. Sen mukana tuli kyllä mekko ja kengät, mutta ne sopivat paremmin Noleelle kuin Chelsealle. Tänään postissa tuli huutiksesta huutamani Fashion fever -mekko (ihana!) ja Chelsea sai sen ylleen.

Anteeks sameat ja hämärät kuvat, uusi kamera on jo tilauksessa..!

Nämä muikit kyllä tekevät suurimman tyylivirheen mitä voi tehdä: laittavat asut ja silmämeikit sävy sävyyn. Tällä kertaa se kuitenkin annettakoon anteeksi, sillä mun mielestä nuo mekot sopivat paremmin noin päin. Kokeilin niitä kyllä päittäin, mutta punapäiselle Chelsealle ei punainen noin kokonaisvaltaisena sovi, ja tuollainen jäänsininen sai Noleen näyttämään turhan kalpealta. Sitä paitsi Noleella on asuun sopivat korvakorut!
Chelsealle en muita kenkiä keksinyt, en omista (vielä) sinisiä avokkaita.

Tällaista tällä kertaa. Vuodenvaihteeseen asti tuskin tulee muita My scene-kuvia kuin vaatehankintoja, mutta muita nukkeja saattaa hyvinkin kotiutua ennen sitä ( ;

Ps. Kiitos syysloman unirytmini on taas aivan sekaisin. Työpäivinä herään viimeistään kymmeneltä, tänään (tai siis eilen..) ja torstaina heräsin vasta puoli yhdeltä. Huomenna(tänään) olisi aikainen herätys. Kivaa.

Siispä nukkumaan...

Ei kommentteja: